reede, juuni 04, 2004

pildikesi ... paun(maailma)verest

I pilt:
dramm ja beiss rokib täiega!
koordinaadid: erki@myurbansoul radio 28.04.2004
79.-83. minut
properties: sürreaalne kogum helisin, mis ROKIB SEGASEKS!

II pilt:
täna hommikul vähe teised meeleolud. sain tagasi oma hunniku prantsuskeelseid plaate, mis kristipo oma prantsuse õhtu tarvis laenanud oli. panin ühe mängima ja sain siis aru, kui väga ma neist puudust tundnud olin. mano solo - la marmaille nue uskumatult hea tegija!

III pilt:
mikihiiremaalt üks onu käis loengut pidamas. lossi õppehoone hämaras päikesetriibulises auditooriumis, 10 tudengit kuulamas + tagareas loengupidaja kolleeg, kellega ta väidetavalt millegagi ühel nõul ei pidavat olema, aga see vist oli mingi väike ameerikalik liialdus, sest mõlemad kinnitasid nagu ühestsuust, et ÜRO on peaceclub - 50 aastat tagasi II MSi lahendamiseks loodud asi ei saagi tänapäeval muud olla kui total failiour, Prantsusmaa kui juleolekunõukogus veotõigust omav riik on täiesti mõttetu (ei ole tal ei majanduslikku, poliitilist ega kultuurilist võimu); ja NATO on ka täiesti mittevajalik organisatsioon, kuigi erinevalt ÜROst kuuluvad sinna demokraatlikud riigid (sic!) (mis riik see kõige andunub demokraatia-misjonärluse harrastaja oligi!?). ühesõnaga - loeb ainult võim! ja mitte lihtsalt võim, vaid superpower. küsimus rahva seast: "kas võim garanteerib legitiimsuse?" prfessorihärrade vastus: "kui see on superpower, siis jah!" selgituseks siia, et loengu teema oli terrorismist ja prof. neipert esitas USA seisukohalt võetuna väikse ülevaate nö terrorismi ajaloost, sündmustest, mida paigutatakse terrorismi alla ja sellele järgnevatest konventsioonidest, mis vastavad rünnakud keelustas nind kuidas siis terroristid jälle uue nurga leidsid. lennukite kaaperdamine keelati rahvusvahelisel tasandil ära, aga pommipanemisest pole keegi rääkinud - paneme lennuki peale pommi, aga ise sellega kaasa ei lähe. lennukile pommipanemine keelati ära, aga lennujaamade kohta see ju ei käi! lähme teeme lennujaamas veresauna! et cetera... hussein ja bin laden ja kõik teised toredad sõbrad ka... ning kulminatsioon - 9/11. superpower ei saa sellist terrorit ju tolereerida! ÜRO on padjaklubi, NATO lihtsalt militaarne impotent -> president of the superpower takes action ja pole küsimustki, et kas peaks äkki kuidagi teisiti või kas peaks äkki väike cooperation sedasorti militaarse tegevust juurde käima vms. õiguslikud vahendid on ennast ammendanud, aga on militaarajastuks! elagu sõda! kõikide sõda kõikide vastu. naguniii...

IV pilt
otepää <- EV <- eur <- ilmamaa

EÜSi lipi 120. aastapäev. auväärne. ms võib seda lippu teatavatel asjaoludel pühade paiku ohtratel majaseintel näha. rõõmu eestimaa ilust.

1 kommentaari:

Blogger maarja ütles ...

jaaa, Siiri pannkoogid olid TÕELISED pannkoogid. ja veel juustuga ja jäätisega. njämm. seltskond oli iseenesetkimõista väga sümpaatne. :)

8:12 PM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht