kolmapäev, august 04, 2004

uitsündmused
-tl nr 22! :P
-kleeps olemine lämbes büroos
-allergia. nina kipitab, läbikäiva õhu hulk piiratud->aju ei saa piisavalt õhku->mõtlemisvõime käib alla
-hommikul tööle tulles nägin trolli aknast, kuidas siili peatuse juures jalutas üks kepiga, põdura sammuga tädi punase tulega üle tee ning ameerika autoga kutt libises blokkis piduritega krigisedes temast napilt mööda ja luges siis veel kurje sõnu peale
-kolm päeva tagasi lõppes hirmus tore nädalavahetus loksalt marsaga linna saabumisega. sellele eelnes looduslapse elu tapurlas, meri, meri, meri, mets ja mustikad (millest osa sai ka pükstel koju toodud), rattamatk juminda neemele (tõsine muinasjutu-kaluriküla), seente puhastamine ja sinna juurde jäätisekokteil, ja mis kõige tähtsam – lemmiknoorpaar tartust. viinistule külmetavat kunstnikku vaatama kahjuks ei jõudnud asjaolude ebasoodsa kokkulangemise tõttu, kuid sel nädalavahetusel on veel viimased etendused. autot oleks vaja. kes tahab pakkuda?
-eileõhtune kontsert jaani kirikus ning sellele järgnenud salatisöömine mailiga kusagil koplis mingi heinalise nimega tänaval filmiarhiivi kõrval ning kodu poole seigeldes sain muretseva kõne “elukaaslaselt”: kas sinuga on ikka kõik korras? (hoolitseval hääletoonil)
-hellu – parim elukaaslane ;)
-merit ja mihkel – äraütlemata sheffid tegelased :)
-mika tahab kuppi aega teenima minna, aga selleks on vaja tartusse sissekirjutust (mingid saare matsid neile vist ei sobi), sellega siis täna tegelebki. ja mann astub viljandisse sisse.
-9-13 aug X kuressaare kammermuusika päevad!!! kas ma tõesti sel aastal ei saa sinna??? :(
-pankrot
-töö
-töö
-lõuna
-ikka töö. ja kui ma sellega nüüd kohe tegelema ei hakka, siis on jamasti.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht