teisipäev, august 24, 2004

mõttetühjus. totaalne. nii juhtub, kui tuleb teha kooliga seotud asju. allergia lööb välja. antud juhul praktika aruanne. hommikust saati on seal täpselt üks rida: sooritasin oma praktika seal-ja-seal ajavahemikus see-ja-see. isegi see ei inspireeri, kui võtan ette nimekirja asjadest, mis ma siin viimase viie-poole nädala jooksul teinud olen. üks nipp on veel, mis VÕIB-OLLA mõjuks, aga kuna ma istun jälle uues toas (juba neljas koht) koos nelja inimesega, siis see vist jääb ära.

reedel 27. augustil kl seitse õhtul on filharmoonia kammerkoor, erso ja tõnu kaljuste balti misjonikeskuses. esitavad haydnit ja beethovenit. nii harva kui kaljuste eestis ja oma kauaaegse kooriga midagi teeb, peaks seda võimalust sajaga ära kasutama. aga alternatiivne üritus on vääääga ahvatlev ning pealegi üks neist solistidest ei ole minu silmis just kõige tegijam. (ei ole hapud viinamarjad!)

2 kommentaari:

Blogger Omni ütles ...

I wish more of your blog was in English... what country are you in? I can't even identify what language you're mainly posting in-I'm DYING to know!! :-)

4:24 PM  
Blogger maarja ütles ...

what? there's nothing in english except a few random words. guess you've just gotta learn the language :)

9:27 AM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht