esmaspäev, november 19, 2007

ostsin meile uued nuustikud! kaminat meil ju pole ja mullivann sauna kõrvale ei mahu.

mart kase kirjutatud ja lavastatud "perekond" nuku- ja noorsooteatris. sellel noorsooteatri poolel siis. heameel oli näha, et publikuks oli tõesti noorsugu. kuigi noorus on hukas, nagu alati, on teine noorus palju hullem. seda näitas ka nähtud etendus. kavalehel ütleb autor, et nad loodavad oma lavastusega tekitada inimestes mõtteid ja emotsioone. tulemuse järgi otsustades see ehk polegi nii väike ambitsioon. ei, me ei mõtle siin, et lavastus selleni ei küündinud. küündis küll, ja kuidas veel. pean silmas pigem seda, et tulemus oma jõulisuses annab ettekujutust sellise lihtsalt sõnastatud ambitsiooni võimalikust ulatusest. vahvaid leide nii autorilt kui näitlejatelt. igati eeskujulik koolitöö. ja võib-olla ka pisut juurde. üks toredamaid üllatusi peitus hoopis kahes lavaka näitlejatudengis (agnes aaliste ja ago soots), kellest ma pärast tänast etendust palju rohkem arvan ja tulevikus ootan. autorilt veelgi enam. :)

kes veel pole näinud, siis soovitan järelejäänud kahe etendusega (või oli neid koguni üks) kindlasti võimalust kasutada.

etenduselt astusin kõps-kõps paar sammu laialt tänavalt rataskaevu tänavale, ühest teatrist teise. aga mikspärast, sellest juba siin. koogid igatahes olid head!

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht