pühapäev, juuni 10, 2007

kusagil vaikses tagatoaportaalis räägitakse saarema püsiühendusega seoses ääri-veeri ka loodusest. väga tore, et sellisest teemast vähemalt räägitaksegi. kuigi olen enam kui kindel, et "linnuprobleemile leitakse lahendus" ja selle taha sillaehitus küll ei jää. euroopa kohtuga "hirmutamine" on veel eriti totter.

süvasadam suruti läbi tugevalt kahtlase väärtusega keskkonnamõjuhindamise ja ülimalt vaieldavate lubade abil. pühalike lubadustega, et tegemist on ainult reisisadamaga ja kaubasadamat sellest kunagi ei saa. vinge reisisadam tõesti! ainus "valge laeva firma" läks kohe pankrotti. on ainult aja küsimus, millal sinna kaubalaevade kai ehitus läbi surutakse. aga see juba käib paketis püsiühendusega. sest kuhu need kaubad sealt siis edasi lähevad? mustjala valla vahele rahvapidusse?

loomulikult on siin kõiges peamine argument saarlaste kasu. kas keegi kusagil küsib ka, KAS saarlased ja muhulased seda "kasu" üldse tahavad? selge see, et ei küsita. seega tuleb ise oma hääl kuuldavaks teha. teen ettepaneku hakata püsiühenduse vastu allkirju koguma.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht