neljapäev, oktoober 13, 2005

jalka - lux vs est. eestist värvatud euroametnike rahvuslik väljaelamisüritus. ütleme nii, et see oli kodumäng ;) tegelikult oli luksemburglasi staadionil kokkuvõttes rohkem, kuid eestlased, sajad eestlased, kes euroopa siitkandist ja eestist kohale tulnud fännklubiga kokku kogunenud olid, istusid kõik ühes sektoris, vääääga sinimustvalgevärviliselt ning kõva kolinat-häält tehes. pärast selgus, et istusime akustilises augus ja meie käratsemine ei kostnud kuigi kaugele. vastastribüünil istus terve trobikond pintsaklipsasvippe.

mäng ise oli siuke suht laisavõitu, esimese poolaja teine pool ja teise poolaja algus oli mingi jalutamine. aga peale vahetust läks asi natuke elavamaks. omade melu ei jäänud ka tiimile märkamata - peale mängu lõppu tulid ja viskasid mõned oma higileotatud särgid rahvale. oh mis mõnu :P aga melu oli täiesti elav, palju rahvast, kes eestis kunagi staadionil mänge vaatamas ei käi, võtsid koondise fännklubist erksalt tuld.

pärast mängu marssis suurem osa rahvast vanalinna urbanisse. selles iirlaste pubis oli just iiri mängu vaatamine lõppenud ja eestlased ei tahtnud kõik sinna hästi mahtuda, nii jätkus pool melu tänaval, mõned eesti mõistes avaliku elu tegelased kah seltsis. pärast läksin koju ja nühkisin oma trikolooritriibulise põse puhtaks ning pugesin põhku. 0:2

1 kommentaari:

Blogger sepp ütles ...

sõpradega eestlaste sektoris istunud 3 luxi olid vahepeal ikka üsna õnnetud. üks nendest veel eesti sinisärgis... :P

12:50 AM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht