neljapäev, detsember 16, 2004

täna on jälle see päev, kus tahaks kangesti, et polaarkarul mingi kome võimalus oleks. sest hollandlased inimestele võib-olla (veel) teatud anatoomilisi termineid nimeks ei luba panna, aga ühel hotellil leideni lähedal (kus telderdajatel on kevaditi au paar ööd peatuda) on täpselt seda sorti nimi mille esmasel kuulmisel siivsamat sorti eestlane esialgu poolpiinliku muigega silmad maha lööb ja siis, avastanud, et keegi seal sellest lollusest aru ei saa, käib pool päeva hämmeldunud ilmel ringi - ei ole võimalik!!! siinkohal vabandan selleaastaste telderdajate ees, et neilt selle avastamisrõõmu ära võtsin (õigemini - lihtsalt varasemaks tõin). ja kuidas see failed state'i lugu nüüd oligi? ;)

3 kommentaari:

Blogger Veiko ütles ...

Kui see nimi nüüd "Het Witte Huis" on, siis ma ei saa endiselt mõhkugi aru...

1:07 AM  
Blogger maarja ütles ...

väga hea, kui meil veel rikkumata mõtlemisega inimesi leidub. aga point on selles, kuidas see asi kõlab, eesti keele kontekstis.

11:06 PM  
Blogger Veiko ütles ...

Nojah, ma nüüd ütlesin endale arvuti taga sada korda seda nime. Ja kurat ikka ei hakanud midagi kõlama. Ei kontekstis ega paganas kuskil. Mis sa hädaga ära teed. Jooksin kööki, sõin viinamarju, tulin tagasi ja ütlesin veel ühe korra hetvittehuis. Njah, lepin siis enda rikkumatusega selle sõna puhul ja loobun ;)

1:17 AM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht