reede, november 12, 2004

sahtlisse

istusin pool päeva ohvissis ja administreerisin teldersit. ei ole just kõige lemmikum tegevus see paberimajandamine. igatahes on regimiskinnitused saadud, lennukipiletid broneeritud, lageda taeva alla me hollandis ka ei jää. ning pooleli tegemisel veel üks nelja penalti pointi vältimise aktsioon - vaja leida eestist inimene memosid hindama, kes oleks kvalifitseeritud spets rahvusvahelises õiguses ning soovitavalt tiimi teaduskonnaga ehk siis TÜ õigustaduskonnaga mitte seotud. loomulikult on meil selliseid siin hordide kaupa eksole :P niiet konkurss on avatud, meeletuks rebimiseks läheb ;)
läbi udumärgade tänavate kodu poole kõmpides hakkas ninna elektrikeevitust meenutav lõhn (mis ilmselt pärines siiski mõnest puumajarajooni korstnast) ning meenutas ühe telderdaja agarat lubadust viikendil oma memo osa valmis keevitada. soovitan nii mõnelgi seda juttu tõsiselt võtta.

täna õhtul on jälle mingi viisakate inimeste üritus. tuleb maskid välja otsida ning püüda ennast n-ö sotsiaalselt ülal pidada. konformeerumisvõimete test. või siis lihtsalt naudime asja. ning loodetavasti klõpsime portreid ilusatest inimestest.

pühapäeval lähme seiklema militaarmaailma. kuperjanovis on külastuspäev. kuna mina asun geograafiliselt kõige lähemal, siis delegeeriti perekonna poolt mind sinna vennaraasule külla minema (pereliikmete rohkearvulisust arvestades päris tugev mandaat ;) ). külakostiks tellitud pinksireket ja pallid said ostetud, umbmäärane ettekujutus, kuhu peaks minema, on ka tekitatud. rindele!

1 kommentaari:

Blogger maarja ütles ...

tulbipõldude õitseaegu...

12:50 AM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht